Top Ad unit 728 × 90

forivia

Modellife Bayanlara Ek Gelir İmkanı

 modellife İnternetten ek iş imkanları her geçen gün artıyor . Bununla birlikte insanların internete yönelmeleri de hızlandı . İnternet iş imkanlarından en fazla kazandıranı ve rizikosuz olanı şüphesiz network marketing sistemdir . Sıfır sermaye ile bir mağaza sahibi olabilirsiniz!

Tekstil sektöründe mühim olan kalite ve fiyattır . İş bu şekilde olunca şirket seçimi büyük önem talep etmektedir . Türkiye'de teksil sektöründe nam salmış bir network pazarlama organizasyonu var . Modellife! Modellife'a üye olduğunuzda artık stok yapmanıza gerek kalmadan , mağaza açmanıza , sermaye bağlamanıza gerek kalmadan internet merkezli bir mağazanız oluyor . Dahası çevrenizdeki kişileri bu işe dahil olmak üzere ederek mağazalar zinciri oluşturabilir , kazancınızı katlayabilirsiniz .

HEMEN ÜCRETSİZ ÜYE OLMAK İÇİN BURAYI TIKLAYIN!

Modellife Nasıl Bir İş?

?Kazanç sistemimiz ürün satışından ve prim gelirlerinden oluşur .

1 . Ürün satışından elde edilen tam olarak gelir Aldığınız ürünlerden %30 - 40 tam olarak satış karı elde edersiniz örnek alış ücretleri ile 100 TL'lık ürün aldığınızda katalog ücretleri ile 140TL 'ye satarsınız kazancınız 40TL olabilir ( öbür bir değişle katolog 'tan aldığınız 140TL tutardaki sipariş ürünlerini bizden 100TL ye alır 40TL kazanırsınız ) 500TL ürün aldığınızda katalog 'tan 700TL'ye satarsınız kazancınız 200TL olur

 bizekatilin08 2 . Aşağı ekiplerden kazanılan prim geliri Alt üyelerin yapmış oldukları satışlardan kazandığınız primler düzeylere yönelik değişmektedir . 1 . Seviye : Sizin yapmış olduğunuz aşağı üyelerin satışlarından %5 kazanırsınız . 2 . Seviye : Aşağı Üyelerinizin yaptığı aşağı üyelerin satışlarından %4 kazanırsınız . 3 . Seviye : Aşağı Üyelerinizin yaptığı aşağı üyelerin yaptığı aşağı üyelerden %3 kazanırsınız . 4 . Seviye : Üçüncü seviye aşağı üyelerinizin yaptığı aşağı üyelerin satışlarından %2 kazanırsınız . 5 . Seviye : Dördüncü seviye aşağı üyelerinizin yaptığı üyelerin satışlarından %1 kazanırsınız .

TOPLAM KADEME CİRO ÖRNEĞİ 1 . Seviye Aşağı mensuplarının Satışı 3000TL . Bu seviyedeki kazancı %5 oranla 150 TL . 2 . Seviye Aşağı mensuplarının Satışı 4000TL . Bu seviyedeki kazancı %4 oranla 160 TL . 3 . Seviye Aşağı mensuplarının Satışı 5000TL . Bu seviyedeki kazancı %3 oranla 150 TL . 4 . Seviye Aşağı mensuplarının Satışı 6000TL . Bu seviyedeki kazancı %2 oranla 120 TL . 5 . Seviye Aşağı mensuplarının Satışı 7000TL . Bu seviyedeki kazancı %1 oranla 70 TL . ( Üye bulmak , ekip kurmak zorunlu değildir . Bu sistem daha çok kazanmanız amaçlı tavsiye edilir . )

3 . Özel kampanya geliri Sistemimizde yapılmış olan özel kampanyalardaki ürünlerden alarak kazancınızı arttırabilirsiniz .

4 . Ferdi sipariş limiti hediyeleri Sistemimizde belirlenmiş sipariş limitlerine verilen ücretsiz hediyelerden yararlanabilirsiniz .

5 . Ferdi hedef cüro hediyeleri Sistemimizde belirlenmiş aylık ciro hedeflerini yakaladığınızda verilecek ücretsiz hediyelerden yararlanabilirsiniz .

6 . Grup hedef cüro hediyeleri Sistemimizde belirlenmiş gruplara hedef ciroyu yakalayan grup liderlerine özel hediyeler verilmektedir .

7 . Kariyer Bonusları Sistemimizde Belirlenmiş Kariyerlere Extra Bonus Kazanımlar Verilmektedir .

Kazancınız aktif olmanıza bağlı olarak artar . . Kazanmak amaçlı başlamak gerekir başlamak amaçlı IVEDÎ EDİN !!! Denemekle hiçbirşey kaybetmezsiniz tek yapmanız gereken katalog alarak kendize bir şans vermeniz .

uye-ol


Kaynak: http://www.networkmarketinguzmani.com/modellife-network-marketing-sistemi/
Modellife Bayanlara Ek Gelir İmkanı Reviewed by TAYFUN EREN BAĞCI on 15:56 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Foriviam Evde İş © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.