Top Ad unit 728 × 90

forivia

Evde İş İmkanları

Forivia bağımsız temsilci sitesi; Network Marketing iş modelini faydalanarak , bağımsız çalışmanın özgürlüğünü yaşamak isteyenlere destek vermek yerine kurulmuştur. Amacımız ev hanımlarına, ek iş isteyenlere, haneden para elde etmek isteyenlere, talebelere , kendi işini kurmak isteyenlere, evde iş arayanlara arzu eder part time, arzu eder full olmak time çalışabilecekleri net ve etik tek iş imkanı sunmaktır.

İnsanların hayatlarına sürpriz şekilde dokunan Forivia Network Marketing, düş ticareti değil ürün ticareti yapmaktadır. Bu sebeple Forivia şirketinin ağ pazarlama tasarınında asla mantalitesi yer almamaktadır. Azalık fiyatı ödemeden kayıt olacağınız bu firmada sıfır anapara ile kendi işinizi kurarsınız.

İnternet ortamında hanelere iş veren firmalar bulunmaktadır . Bu şirketlerin vereceği işleri zamanında teslim etmezseniz anlaştığınız fiyatı alamazsınız. Forivia Network Marketing ise kendi işiniz olacağı için ne civarı çaba ve zaman ayırmanız gerektiğine tek siz karar verirsiniz. Bununla Birlikte evlere iş veren firmalar hak ettiğiniz fiyatın yerine bir sürü cüzi miktarlar öder. Forivia ise hanede ek iş arayanlar için dik gelirler elde etmenizi temin edecek ve yaşam standartlarınızı yükseltecek yüzyılın işidir. En önemli farklılık ise; hanelere iş veren firmalar başkaları için çalıştığınız işleri barındırır. Forivia Network marketing işinde yalnızca kendiniz için çalışırsınız. Çünkü bu iş, sizin işinizdir! Kendi işinizi kurup, farkınızı yaratmanın fırsatıdır!

Doğrudan satış pazarında bulunan Forivia, doğal ve sıhhatli ürünlerini ek ciro isteyenler, hanede iş arayanlar ve kendi işini kurmak isteyenlerin tarafından tüketicilerine ulaştıran tamamı Türk sermayeli tek şirkettir. Forivia bağımsız temsilci sitesi olarak bizim görevimiz ise insanların ek olarak sıhhatli yaşayabilecekleri tek yaşam yaratırken ek ciro , hanede iş ve kendi işini kurma imkanlarını size verebilmektir.

Forivia bağımsız temsilci sitesi size zenginlik vermez. Hızla büyümeye süren Network marketingsektöründe zenginliği kazanmanız için gereken ortamı ve imkanı sunar.

Ülkemizi ve insanlarımızı hem sıhhat açısından hem de uygun fiyat açıdan ek olarak ileri noktalara taşımakta sizlerinde yer almasından mutlu olmak duyarız… Saygı ve sevgilerimizle, Forivia Bağımsız Temsilci Sitesi http://www.evdeisimkanlari.com

Evde İş İmkanları Reviewed by TAYFUN EREN BAĞCI on 07:17 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Foriviam Evde İş © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.