Top Ad unit 728 × 90

forivia

Evde Ek İş İmkanı


Ek iş imkanları artıp giderken, acil ek iş yada acil para kazanma konusunda yoğunlaşmak gerekiyor. Çünkü çoğumuzun acil paraya ihtiyacı var. Paraya sıkışmadan bir ek iş arayışına düşmeyiz. İlleki zor durumda olduğumuzda, dara düştüğümüzde ek iş arayışına düşeriz. O halde aradığımız ek gelir imkanı çok fazla zaman geçmeden ve sermaye harcamadan bize kazandırmaya başlamalı...

Hem sermayesiz iş olacak, hem de acil para kazandıracak. Bu tür bir iş kimisine göre imkansızdır. Bize göre imkansız değil!

Ne kadar çalışırsanız, o kadar kazanırsınız. Kimse kimsenin kazancından sorumlu değildir. Bu  herkesin yapabileceği kadar da kolay. İşin özeti; en son ne zaman birine bir tavsiyede bulundunuz? Muhtemelen her gün bulunuyorsunuzdur. Peki bu tavsiyeleriniz size mi kazandırıyor, yoksa farkında olmadan bedavaya reklamını yaptığınız markalara mı? Bundan sonra size de kazandıracak...

Vergi masraflarına katlanmadan, evinizin rahatlığında, istediğiniz gün ve çalışma saatlarinde, devam zorunluluğu olmadan, çalıştığınız oranda kazanabileceğiniz ve ANINDA kazanabileceğiniz bir iş fırsatı sunuyoruz. Bu ek iş imkanımızda yapmanız gerekenler çok basit:
Aşağıdaki butondan ÜCRETSİZ üye oluyorsunuz. Evinize bir kargo gönderiliyor.Gönderilen katalog ücretsiz. Ancak katalogun kargo ücreti olan 3TL'yi kargo görevlisine ödüyorsunuz ve işe başlamış oluyorsunuz.

Katalogda Temizlikten Kozmetiğe, Mutfak Gereçlerinden Kişisel Bakım Ürünlerine, Takıdan İç Giyime bir çok ürün göreceksiniz. Katalogun yanında bir de küçük liste göreceksiniz. Bu liste alış fiyat listesidir. Bu ürünleri her zaman yaptığınız öneriler gibi çevrenize öneriyorsunuz ve katalog fiyatından satışını gerçekleştiriyorsunuz. Ürünlerin katalog fiyatından ücretlerini alıyorsunuz, firmadan sipariş ederken alış fiyat listesindeki fiyatlardan alıyorsunuz. Böylece aradaki kar marjını da anında kazanmış oluyorsunuz. Yani hiçbiryerden para beklemeden anında kazanıyorsunuz. Ne kadar çok çalışırsanız o kadar çok kazanırsınız. Ancak kazancınız sadece satışlarınızla mı sınırlı? Elbette hayır. Bu kısma kadar olan bölüm, sadece acil paraya ihtiyacı olanlar içindi. Bu kazanca sıcak satış karı denilir. Peki extra ödüller, primler?

Forivia çok katlı pazarlama sisteminde sizin arkadaşlarınızın da paraya ihtiyacı olabilir ve bu ürünleri almak veya satmak isteyebilirler. Arkadaşlarınızı üye yaptığınızda ekibiniz oluşmaya başlar. Aşağıdaki şema ekip oluşumuna güzel bir örnektir.
network-marketing-system
Bu şemadan da anlaşıldığı gibi siz sisteme arkadaşlarınızı üye yapıyorsunuz, onlar başkalarını ve onlar da kendi tanıdıklarını ve zincir şeklinde uzayıp gidiyor. Zaman içerisinde büyük bir ekibe kavuşuyorsunuz. Bu ekipten sistem içinde alışveriş yapanlar olacak ve bu alışverişlerdeki ciro sizin puan havuzunuzda birikecek. Her ay sonunda bu puanlar toplanıp hesaplama tablosuna göre size prim olarak yansıtılacak. Hesaplama tablosunu online seminerlerimizde seyredeceksiniz...

Evet bu işi öğrenmek için çok büyük çaba sarfetmenize de gerek kalmayacak. Biz zaten sizler için organizasyon kurduk. Online seminerler, eğitim videoları, ekibimize özel sürpriz ödüller ve dahası için bize katılın. Bu fırsatların tümünden sizin üyeleriniz de faydalanacak. Forivialı olarak anında kazanç sağlayabilirsiniz. Ekibimize katılarak emin adımlarla ilerleyecek ve yüksek kazançlara ulaşma fırsatına ulaşacaksınız.

Bu iş planında dilerseniz ayda 150TL, dilerseniz 3000TL kazanabilirsiniz. İş detayları için aşağıdaki ücretsiz üye ol butonundan üyeliğinizi gerçekleştirin. Üyeliğiniz ardından sponsorunuz sizi arayarak bilgilendirecektir. Kullanıcı adı ve şifreniz bilgi güvenliğiniz için cep telefonunuza SMS olarak gönderilecektir.
Evde Ek İş İmkanı Reviewed by TAYFUN EREN BAĞCI on 18:01 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Foriviam Evde İş © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.