Top Ad unit 728 × 90

forivia

Eğtim Serimiz

Forivia işine ilk başladığınızda elbette her yeni işe başlayan gibi kafanızda birçok soru işareti olacak. İşin mantığını ve çok kazanmanın sırlarını elbette ilk etapta öğrenmeniz vakit alacak. Bir dağ aşıyorsunuz. Bu dağı kendiniz aşmaya karar verseniz elbette yanlış kararlar verme ve çok daha büyük sorumlulukla karşılaşırsınız. Oysa o dağı daha önce aşanlardan destek alsanız?

Forivia Yıldızları ekibine katıldığınızda forivia için hazırladığımız özel eğitimlerden de yararlanmış olacaksınız. Video eğitimler, yazılı kaynaklar, online seminerler, ekibimize özel kampanyalar ve daha birçok fırsat ile karşılaşacaksınız.

Ekibimize ilk katıldığınızda (yada katılmaya karar verdiğinizde) ilk tavsiyemiz hazırladığımız iş planı sunumunu seyretmeniz. Bu plan sunumunu henüz seyretmediyseniz BURAYI tıklayarak iş planı sunumuna yönlenebilirsiniz.

İkinci tavsiyemiz Sık Sorulan Sorular videomuzu seyretmeniz. İşe yeni başladığınızda elbette kafanızda birçok soru işareti olacak. Bize en sık sorulan sorulardan derlediğimiz bu video eğitimle belki tüm sorularınıza cevap bulabileceksiniz. Tüm sorularınıza cevap bulamadınız mı? Elbette sponsorunuzu (temsilcinizi) arayarak dilediğiniz soruyu sorabilirsiniz. Peki bununla mı sınırlı? Şirketimizin ask.fm sayfasına ulaşarak dilediğiniz soruyu online olarak sorma imkanınız da bulunuyor. Ancak tüm bu yardım-destek işlemlerinden önce BURAYI tıklayarak sık sorulan sorular videomuzu seyrediniz. Böylece aklınıza bile gelmeyen diğer birçok soruya da çözüm bulmuş olacaksınız...

Peki diğer eğitimler? Zaman zaman bu sitede yayınlayacağımız eğitimlerin yanı sıra eğitim sitemiz olan www.networkmarketinguzmani.com sitesinden de eğitimlerimize ulaşabilirsiniz. Eğitim serimize ulaşmak için BURAYI tıklayınız.


Eğtim Serimiz Reviewed by TAYFUN EREN BAĞCI on 20:28 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Foriviam Evde İş © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.